Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1 other subscriber

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • КОНТРОЛ НА СЪЗНАНИЕТО И НА ГЕНЕТИКАТА
истината за MK Ultra

КОНТРОЛ НА СЪЗНАНИЕТО И НА ГЕНЕТИКАТА

Хората, които все още си мислят, че това са теории на конспирациите и врели некипели вероятно са били част от експериментите и съзнанието им все още е доста изкривено и замъглено за случващите се реално събития на тази земя.

И все пак ето поредната доза информация, която туко виж би била от полза на някой, който ще попадне на този текст.

Истината е по-странна от научната фантастика, защото именно истината се представя под вида на научна фантастика и всеки, който дръзне да се изправи срещу “науката” “учените” и всичките им производни бива заклеймяван с постулати от сорта на “конспиративен теорист”.

То всичко вече се навира на масите в носа и те пак го отхвърлят, защото предпочитат да живеят в илюзиите инсталирани в главите им отколкото да погледнат тежката истина в очите и да поемат лична отговорност.

Eugenics and the MK Ultra experiments 

Евгениците са шепа хора, които още през края на 19 век решиха, че хората могат да бъдат генетично манипулирани, а оттам и контролирани в полза на управляващите. Абсолютно подвеждаща е мисълта, налагана от самите тях, че тази генна селекция става в интерес на обществата.

Напротив, важи максимата, че робът е роб, когато няма адекватен достъп на информация, познания, а оттам не се изгражда у него критично мислене, което би му позволило да проумее как е манипулиран от властимащите в негов собствен ущърб.

Само така може да бъде убеден да се подложи на всякакви мутации, в случая и генни, безропотно да “вярва на науката” и суверена.

Първото приложение на евгениката става в САЩ в началото на 20ти век и се изразява в масова стерилизация. После особено известен става Институтът Тависток, където се капсулират знанията, преминавайки през различни експерименти, но все още експерименталната скала не е на ниво, на което биха имали един по-мащабен обзор. Така откриват Хитлер, който сам се обявява за фен на евгениците, свързва се с тях. Те виждат в него онзи талант, който може да довърши делото им и различни кръгове около евгениците се заемат да го издигнат.

И успяват.

След което вече имат почвата за масови експерименти и налагане на здравно-обществена политика с евгеническа насоченост.
Концентрационните лагери са използвани като тепих и източник на експериментални субекти без ограничение на количеството им и без никакви морални скрупули за извършваните над тях издевателства.

В Дахау и Аушвиц започват и експериментите по Контрол над Съзнанието. Не може да контролираш само гените, по-важното е да успееш да подчиниш съзнанието. А те двете, гени и съзнание, се оказва, че са взаимосвързани, но в годините на ВСВ ще започне интензивното проучване на дебрите на човешките биологични и мисловни способности. Експериментира се с медикаменти, опиати, електрошокове и така се разработват множество техники.

След края на ВСВ голямата част от военните лекари, извършвали тези експерименти са разпределени между Америка и СССР, като за това им издават нови паспорти, нова самоличност. Аризона Уайлдър твърди, че самият Менгеле й е бил хендлър и е умрял в средата на 80те. Абсолютен мит е, че са наказани или екзекутирани, малцина само “хвърлят на лъвовете”, всички останали са покрити и внедрени в програмите MIND CONTROL, които общо са с над 140 направления. За кратко се изписват МК и вече се прибавя вида на конкретната програма. Най-известни са MK ULTRA и MK MONARCH.

Откъде обаче да си набавят онзи огромен човешки експериментален ресурс, който са имали в лагерите на смъртта?

Една част са военни, други наркомани, проститутки, затворници, случайни граждани, а отделно започват отвличанията на хора и деца.

“В името на науката”!

Моля разбирайте “В името на проучването как да контролираме и подчиним масите”. Изобщо не се заблуждавайте, че е в наш интерес цялата тази програма.
Освен експерименти с медикаменти, с опиати и електрошокове започват и експериментиране с различни честотни облъчватели, нови синтетични наркотици и техники по разцепване на съзнанието и изграждане на множества личности в един човек, като обикновено той самият не подозира за съществуването им.

След няма и две десетилетия и след множество случаи пробили през пелената на тайните служби официални военни представители заявиха, че са приключили с тези експерименти поради антихуманния им характер. Абсолютна лъжа. Експериментите продължиха и дори станаха по-интензивни, но вече процедурата бе по-изпипана и проговорилите не оцеляваха.

Може да намерите видеата с признанията на Кати О Браян, Аризона Уайлдър, Майкъл Принс и други, които разказват с подробности за опитността си в тези програми, всеки в различна насоченост. Някои от последните инсайдери в Тайните Космически Програми са точно възпитаници на тези майнд контрол програми и оттам вече идва информацията за новия инвент- нанотехнологиите. Който дава обещания за един масиран контрол над цели общества.

В днешно време, със съвременния напредък в науката, контрол на съзнанието може да се развие с мозъчни наноботове, микрочипове и импланти и церебрален интернет. Церебралният интернет е основният инструмент за контрол на ума, той е средство за комуникация, разработено в човек, който има в мозъка си инвазивна невротехнология като мозъчни импланти като кортикален модем, мозъчни наноботове и микрочипове, с които се извършва телетрансмисия на неговия / нейния ежедневен живот. Това се изпраща чрез wifi към мобилни телефони икомпютри. Церебралният интернет също така позволява изпращането на аудиовизуална информация до мозъка на човек с мозъчни наноботове. Инвазивната невротехнология позволява да се получи психически контрол на човек, който привежда волята си към целите на човек или организация.

Така тези технологии и вече придобито знание, които бяха инициирани от Евгениците, минават от Тависток, през нацистите и днес до военните, CIA и DARPA, като паралелно върви осъвършенстване на техниките, методиките и технологиите. Интересите са едни и същи, хората, потомците- също. Гледай Бил Гейтс баща и син- и двамата евгеници.

Новото течение на Евгениците е ТРАНСХУМАНИЗМЪТ.

Новата технология е нанотехнологията и възможността за контрол и интерфейс между човек и машина, зад която машина, на пулта седят пак същите елитарни отрепки, онези и от Давоския Great Reset. Същите от Билдербергските клубове и всичката останала масоно-ционистическа смрад.

Днес мераците им имат шанс да се осъществят чрез ПЛАНдемия, контролиран крах на икономиката, социална капитулация и финансов колапс, след който ще дойдат като спасители на бели коне с цифровизация и налагане на задължителни нано иРНК факсини, с които едновременно ще постигнат двете си заветни цели- ДНК мутации в желана от тях посока и вкарване на нанотехнологии в телата ни с възможност за интерфейс.

Не е случайно, че ДАРПА патентова Хидрогел и други субстанции, както и, че финансира ModeRna. Преди Хидрогела се занимаваше със създаването на невроморфен чип и дори разви проекти по Киборгизация на военни.

В България е имало много силно звено по Психотроника и са се извършвали множество експерименти над военни и случайни граждани. Още и още се намират признания на хора, описващи, че в МОМЕНТА върху тях експериментират с лъчеви оръжия на принципа на Human Target.

Влияят на психофизиката им и предизвикват различна симптоматика, която е засечена от хора и прибори. Има групи и форуми с очевидци и жертви. Общо взето МВР не ги отразява изобщо, защото няма начин да не знае или да не участва в тези проекти. Който заговори по темата или е обявяван за луд или е арестуван и обработван да мълчи. Работят както американски, така и руски служби, като последните пипат и на окултно ниво. Ангел Грънчаров преди да умре разказа за своя личен опит и как се отскубва от психотрониката ползвана върху него след 3 години терор. Разакзите му са разтърсващи.

https://www.yumpu.com/xx/document/read/11234531/-

Цитирам само едно изречение- “Технологиите позволяват, с помощта на различно информационно въздействие, или чрез храна и лекарства, неконтролируемо да се внедряват в организма и психиката на хората дистанционно управляеми системи, програмирани да бъдат задействани в нужното време, или сработващи по подаването на даден сигнал.”

Други линкове за интересуващите се:

https://smjournals.com/physica…/fulltext/smpmr-v2-1007.php

https://www.youtube.com/watch?v=ydor_2TaoMg&t=19s

https://www.historyextra.com/…/mk-ultra-secrets-cia…/

Още подробна и интересна информация на тези подобни теми може да намерите в профила на Светла Матева във Facebook и най-вече в документалния филм The Minds of Men, който разказва повече от подробно с документи и видео материали всичко описано по-горе.

 

Please follow and like us:

Leave a Reply