Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1 other subscriber

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Маска против вирус е като каска против метеорит
коронавируса е измамата на 21 век

Маска против вирус е като каска против метеорит

Текстът е на Станой Станоев. Дано повече хора стигнат до него и се замислят малко, след като го прочетат.

Моя приятелка днес ме подсети да напиша нещо за смисъла на маските на хирурзите и извращението с маските на населението.

Лекарите в операционната носят маски за да предпазят пациента. Кожата на човек, както и устата, и носът, и ушите и въобще всички входящи точки на тялото (да не ги изброявам всичките, че содомитите ще ми се разсърдят, че не включвам в тях и ануса) притежават естествена защита. Когато обаче хирургът „отвори” пациента се получава нов вход в тялото, който няма естествена защита и микроорганизми, които са в общия случай безопасни за човека могат вече да му навредят, навлизайки директно в тялото му.

Затова екипите в операционните носят маски – грубо казано да не „плюят” в отворените рани на пациента. При респираторно предаваните инфекции въпросът стои по друг начин – те успешно преминават защитата на носоглътката и успяват да разболеят човек с отслабена имунна система.

В случая с респираторно предаваните вирусни инфекции хирургическата маска не предпазва от разболяване, тъй като размерът на вирусите е много пъти по-малък от отворите в тъканта, от която е направена маската – т.е. вирусите си минават както си искат през маската и зависи само от имунната система на човека дали ще се разболее или не.

От друга страна продължителното носене на парцал на устата води до затоплене и овлажняване на парцала, което е вече една идеална среда за бързото размножаване на всякакви гъбички и бактерии, които в голяма концентрация започват да правят белИ. От трета страна постоянното облъчване на населението с мантрата „ВирОсът е смъртоносен, всеки е болен (може безсимптомно, но е болен) и който е болен ще умре!” води до силен стрес у голяма част от хората, особено у тия с предразположение към хипохондрия, които не са малко. Не е нужно да си професор по медицина, за да знаеш, че стресът води до спад в имунната система.

И като съберем предните точки се получава следното – носиш парцал на устата – завъждаш си букет от патогенни микроорганизми в парцала, гледаш телевизора с престъпниците от нОЩ – стресираш се, пада ти имунитета и волалА – лягаш болен, ама наистина болен! Това обяснява и парадокса, че хората, които най-стриктно спазват всичките глупости наречени „мерки” се разболяват най-често и боледуват най-тежко.

Опитът на глобаЛИЗките подлоги да задължат хората да се самоувреждат, носейки парцал на устата си по същество представлява престъпление срещу човечеството и псевдомедицински фашизъм – медицинската обосновка е същата, като на практиките на доктор Йосиф Менгеле – той също е бил гениален лекар (на 24 години защитава докторска степен по антропология, а на 28 години докторска степен по генетика) и според тия, които са управлявали половината свят към момента, намеренията му били хуманни, а методите революционни.

На мене лично не ми допадат нито Менгеле, нито наште помияри от нОЩ и компания. И също както му е дошъл редът на доктор Йозеф Менгеле, така скоро ще дойде редът и на новите му колеги – дегенерати в бели престилки, които петнят името на иначе благородната професия на лекаря.

измамата коронавирус

Please follow and like us:

Leave a Reply