Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2 other subscribers

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Зомби апокалипса на ковидиотите
зомби-апокалипс-ковидиоти

Зомби апокалипса на ковидиотите

Цяла година измина от старта на най-големия цирк в историята на човечеството и масата ковидиоти продължава да вярва в тази монументална измама.

Някои даже са толкова поробени и промити, че ходят с по две маски и даже карат колела и тичат в парка с маска…..

Нереално е да го ЕВА……Как може да си толкова смазан и прост да изпълняваш команди на престъпници дето врякат от телевизора с лигавници на лицето и да им верваш как те мислят за твоето мило и драго и колко ги е грижа за твоето и здравето на останалите.

Как по дяволите е възможно това?!!!! Как?!!! Във лош филм ли живеем или за 20 години телевизията и социалните мрежи превърнаха хората в монументални смазани ретарди?!!!

 

Медици и Политици ни тъпчат с неизпробвани нано-иРНК геннотоксични бомби, а ние се редим на опашки да не изтървем влака за поредния Холокост!

РЕЛИГИОЗНАТА СЕКТА НА МЕДИЦИНСКАТА ЗОМБИ ОБЩЕСТВЕНОСТ е главен виновник, без който тези масови убийства нямаше да могат да бъдат проведени при всички мераци на Елитарните мършояди, кръжащи столетия над главите ни и хранещи се с телесата и душите ни.

ГНИЛАТА МЕДИЦИНА се съвокупли с ГНИЛАТА ПОЛИТИКА и се роди изчадието на ЗДРАВНАТА ХИРОШИМА, където психирането на масите доведе до капитулацията, вцепенението и ступора им, след който хукнаха към обещаното спасение на атомната ваксо гъба!

Бягайте към пунктовете за масово изтребление!

Дано смъртта на малоумните бъде спасение за невинните.

Лидери на Европа- Върнете шупналите “Убити Звезди” и ги дайте на разбеснелите се хипохондрици. Така или иначе до дни ще заредите същата отрова под ново име или под същото, голяма работа, толкова откровени измами ни размахвате пред очите.

Докато във всеки град не станат стотици осакатените, мъртвите, пострадалите, този хипнотизиран народ НЯМА събуждане!

Прощавайте…

А вие “МЕДИЦИ”- днес се пише най-срамната страница от вашата история, днес звучи кресчендото на несъстоятелността ви.

Убихте публично Идеалите, Смисъла и Призванието на вашата професия.

Съболезнования на всички загубили близки и загубили себе си!

 

Изпокарах се със сума ти хора. Все едно сме от различни планети. Някои гордо заявяват, че най-отговорно ще се ваксинират, призовават за ред и дисциплина, носене на маски, спазване на мерки.

Тези дето не носели маски заради тях удължавали “мерките”. Що за пасмина е това? Какво по-дяволите имат тези хора в главите си? Не може да е мозък….Овцете имат повече мозък мамка му….

Дано не се запътя към влаковите релси някой ден, че не се издържа да се гледа тая скандална простотия, а то тепърва ще става по-зле.

А завалиите се редят за вакса, че да идат на ваканция…..и си мислят, че ще им върнат измислените права дето daddy governemnt им отне насила без никаква причина. И продължават да си мислят, че това е реално и няма никаква глобална схема за депопулация.

Не вярват, че искат да ги изтребят като пилци.

Алооооооо я си спомнете Хитлер, Сталин и компания и се замислете дали тия преди вас не са си мислели същото,a?. Третата световна война не се води с бомби и ракети. Искат да ви контролират мозъка понеже това е последното място, до което нямат директен достъп,

Ама вие доброволно ще им го дадете защото ви е страх. Страх ви е да живеете. Страх ви е от свободата. Страхът е това, което ви крепи живи. Вие без него не можете да съществувате.

 

Please follow and like us:

Leave a Reply